Adatvédelmi tájékoztató

Személyes adatok kezelése

Az ürlapot kitöltő ügyfelek személyes adatait (cégnév, név, email cím, mobilszám, telefonszám) a szerszamgepgyar.hu/kereskedohaz weblapot üzemeltető Zwier-Com Bt. a saját adatbázisában tárolja el. A felsorolt személyes adatokat a weblapon ürlapot kitöltő ügyfelek önkéntesen biztosítják, az adatvédelmi nyilatkozat elolvasása és az ÁSZF elfogadása után. A személyes adatokat tartalmazó adatbázisról az Zwier-Com Bt. időnként lokális biztonsági mentéseket készít, melyeket a saját számítógépén tárol.

Az adattárolás célja

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás szempontjából a név, telefonszám, e-mail cím megadása mindenképpen szükséges, a többi személyes adat megadása opcionális.

Az adattárolás időtartama

Az ügyféladatokat alapértelmezés szerint a mindaddig tároljuk amíg az ügyfél nem kéri email formában az info@szerszamgepgyar.hu címen.

A személyes adatok (név, email cím) továbbítása, megosztása

Nagy gondot fordítunk az ügyféladatok biztonságára, ezért a személyes adatokat soha, semmilyen körülmények között nem osztjuk meg harmadik féllel. Kivételt képez a gép tulajdonosának továbbítjuk az ügyfél adatait, hogy fel tudják venni a kapcsolatot egymással. Az eladó adatait továbbítjuk a vevő felé a vevő adatait továbbítjuk az eladó felé.

További információk

Az adatkezeléssel, adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseidet e-mailben az info@szerszamgepgyar.hu címre írhatod meg.